U posljednje je vrijeme rad na daljinu postao iznimno važan čimbenik poslovanja u mnogim tvrtkama. Imajući u vidu nužnu zaštitu svih zaposlenika, organizacije se prebacuju na model online suradnje primjenom alata kao što su aplikacije za videokonferencijske pozive, Microsoft Office 365, Microsoft Teams ili G Suite. Održavanje kibernetičke sigurnosti za udaljene timove može značajno opteretiti poslovanje, posebice ako organizacija nije pravovremeno implementirala namjenska i suvremena sigurnosna rješenja. Prije svega mislimo na proizvode koji povećavaju razinu zaštite i istovremeno se brzo integriraju s Microsoftovim uslugama i servisima – Cloud App Security tvrtke Trend Micro predstavlja optimalno rješenje koje svakako treba uzeti u obzir.  


Pridružite se našem webinaru kako biste saznali: 

više informacija o tehnikama kojima se koristi Cloud App Security za blokiranje i otkrivanje ciljanih napada (strojno učenje, filtriranje na drugoj mrežnoj razini, izvršavanje sumnjivog koda u kontroliranom okruženju – sandboxing))

 od čega vas sve može zaštititi Cloud App Security (krađe identiteta i napada putem lažnih računa e-pošte (BEC), ransomwarea, rizika povezanih s dijeljenjem datoteka)  

 kako integrirati ovu djelotvornu zaštitu s postojećom Microsoftovom platformom i alatima za suradnju drugih proizvođača


Prijavite se bez odlaganja i pogledajte webinar na temu „Sigurnost rada na daljinu i poslovne e-pošte u oblaku“.Prezenter

 Matija Mandaric

 Sales Engineer, Trend Micro

PRIJAVITE SE!


#