Trend Micro rangeres høyest
blant ledere for evnen til utførelse og helhetlig visjon i Gartners Magic Quadrant 2017 for endepunktsikkerhetsplattformer.

Beskytt endepunkter og hybride skymiljøer

Finn ut hvorfor Trend Micro nok en gang plasseres som leder i den magiske kvadranten for endepunktsikkerhetsplattformer1  

Trend Micros sikkerhetsløsninger:

  • Få beskyttelse mot trusler, og sikre data på tvers av servere, enheter og programmer
  • Gå lenger enn neste generasjons sikkerhet med XGen™, som tilbyr et omfattende sett med sikkerhetsteknikker
  • Beskytt endepunkter i skymiljøer og hybride og fysiske miljøer

logo_gartner.png
Registrer deg for rapporten for å motta en e-post med kobling på adressen du har oppgitt.

1 Trend Micros plassering i Leader’s Quadrant under kategoriene Magic Quadrant for endepunktsikkerhet og Magic Quadrant for antivirusløsninger for bedrifter siden 2002

GARTNER er et registrert varemerke og tjenestemerke for Gartner, Inc. og/eller tilknyttede selskaper i USA og internasjonalt og brukes i dette dokumentet med tillatelse. Med enerett.

Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms” av Eric Ouellet, Ian McShane. 30. januar 2017

Gartner støtter ikke leverandører, produkter eller tjenester som er avbildet i forskningspublikasjoner, og anbefaler ikke at teknologibrukere bare velger leverandørene som oppnår høyest rangering eller andre utmerkelser. Gartners forskningspublikasjoner inneholder synspunkter og meninger fra Gartners forskningsorganisasjon og må ikke tolkes som rene fakta. Gartner fraskriver seg alle garantier, uttrykte eller impliserte, med hensyn til denne forskningen, herunder eventuelle garantier om salgbarhet eller egnethet for et bestemt formål.