Meld u nu aan om dit gratis rapport van
Gartner in uw mailbox te ontvangen

Lorem Ipsum

Vivamus Vitae Lacinia Ante

Sed mollis sit amet dui vitae ultricies. Nulla gravida neque sit amet iaculis.

Vivamus Vitae Lacinia Ante

Sed mollis sit amet dui vitae ultricies. Nulla gravida neque sit amet iaculis.

Vivamus Vitae Lacinia Ante

Sed mollis sit amet dui vitae ultricies. Nulla gravida neque sit amet iaculis.

Trend Micro voldoet aan 23 van de 26 kernmogelijkheden en architectuuroverwegingen


Bekijk de volledige beoordeling van Trend Micro van ‘Gartner's Market Guide for Cloud Workload Protection Platforms’  voor meer informatie.

Als mondiaal marktleider op het gebied van cyberbeveiligingsoplossingen leveren we unieke functionaliteit voor de bescherming van serverworkloads. Ook bieden we ondersteuning voor een groot aantal besturingssystemen (waaronder Windows®, Linux® en Unix®), integratie met VMWare®, AWS, Microsoft® Azure™ en onze meest recente productreleases (met inbegrip van native applicatiebeheer), plus scanfunctionaliteit voor Docker-hosts en -afbeeldingen voor containers.

Trend Micro heeft vastgesteld dat we voldoen aan 8 van de 10 kernmogelijkheden voor de beveiliging van hybride cloudworkloads, waaronder inbreukpreventie, applicatiebeheer, antiviruscontrole op basis van definities en gedragscontrole, en integriteitsbewaking.

Daarnaast heeft Trend Micro vastgesteld dat we inspelen op 15 van de 16 overwegingen die kopers zouden moeten evalueren bij de beoordeling van beveiligingsoplossingen voor cloudworkloads, waaronder: ondersteuning voor hybride cloudomgevingen, containerondersteuning, volledige API-inschakeling, nalevingsrapportage, machine learning en audits en logboekregistratie.

Gartner geeft 5 aanbevelingen voor kopers om de beveiligings- en nalevingsrisico's aan te pakken die inherent zijn aan cloudomgevingen. Trend Micro speelt op die essentiële aanbevelingen in door:

Het bieden van naadloze integratie met toonaangevende omgevingen en optimaal presterende beveiliging met opvolgbare inzichten.

Het leveren van complete inzichten in en beveiliging van workloads.

Automatisering van detectie en implementatie van beveiligingsmaatregelen.

Beveiliging van cloudworkloads en Docker-hosts.

Integratie van de beveiliging voor DevOps met meer ontwikkelaarvriendelijke omgevingen en tools.