Aanmelden voor dit gratis rapport 

Trend Micro wederom marktleider genoemd

in het Gartner Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms-rapport van 20191

We zijn niet alleen trots dat we ook dit jaar benoemd zijn als leider in het Gartner-rapport Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms (EPP) voor het jaar 2019 zijn, maar ook dat we deze positie al sinds 2002 bekleden2.

We geloven dat echt leiderschap wordt gekenmerkt door continuïteit, met een bewezen trackrecord op het gebied van visie én uitvoering. Ons programma voor endpointbescherming, Trend Micro Apex One™, combineert een uitvoerig portfolio aan beschermingsfuncties met geautomatiseerde detectie en repons. Dit wordt geboden in een architectuur met een enkele agent, om alle eventuele beveiligingslekken in gebruikersactiviteiten en endpoints te elimineren.

Maar u hoeft ons niet zomaar te geloven. Lees het Gartner-rapport Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms en ontdek waarom Trend Micro wederom als leider is genoemd.

logo_gartner.png

1. Gartner “Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms,” door Peter Firstbrook, Lawrence Pingree, Dionisio Zumerle, Prateek Bhajanka en Paul Webber
2. Gartner “Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms,”, voorheen getiteld:
   - In 2002—“Enterprise Antivirus 2Q02 MQ: Room for Improvement”
   - In 2003—Magic Quadrant for Enterprise Antivirus, 1H03
   - In 2006—Magic Quadrant for Enterprise Antivirus, 2006
   - Sinds 2007 heet het rapport “Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms”

GARTNER is een gedeponeerd handelsmerk en dienstmerk van Gartner, Inc. en/of aan Gartner gelieerde ondernemingen in de Verenigde Staten en internationaal, en is met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden.

Gartner spreekt geen voorkeur uit voor enige leverancier, enig product of enige dienst die in zijn onderzoekspublicaties is opgenomen, en doet geen aanbeveling aan technologiegebruikers om uitsluitend de leveranciers met de hoogste scores te verkiezen. Onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van Gartners onderzoeksorganisatie en mogen niet worden beschouwd als constateringen van feiten. Gartner wijst met betrekking tot dit onderzoek elke garantie, uitdrukkelijk of impliciet, af, met inbegrip van elke garantie met betrekking tot de verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.
Meld u aan voor het rapport. U ontvangt dan een link op het door u opgegeven e-mailadres.