In een veranderend technologisch landschap hebt u beveiliging nodig die verder gaat dan traditionele AV o.b.v. handtekeningen welke een zwakke verdediging zijn tegen ransomware en onbekende bedreigingen. Daarentegen stoppen zgn. ‘next-generation’ technologieën sommige bedreigingen, maar zijn ze zeker niet onfeilbaar.

Trend Micro™ Apex One™ combineert diverse moderne technieken en biedt bedreigingsdetectie, respons en onderzoek binnen één enkele agent. Apex One is beschikbaar als SaaS en on-premises oplossing en biedt o.a.:

- Geautomatiseerde detectie en respons voor bescherming tegen de nieuwste bedreigingen.

- Vulnerability Protection: toepassing van virtuele patches voor bekende en onbekende kwetsbaarheden voordat er een patch vanuit de leverancier beschikbaar of implementeerbaar is.

- Endpoint Detection & Response (EDR) en endpoint protection platform (EPP), beschikbaar op één enkele agent voor eenvoudige implementatie en beheer.

- Managed Detection and Response (MDR) optie voor in-house security teams.

- Gecentraliseerde zichtbaarheid over uw endpoints d.m.v. SIEM-integratie en een verbeterde API set.


Wilt u meer weten? Kom dan op dinsdag 25 juni naar de kennissessie Endpoint Security met Apex One en hoor in één ochtend alles over de ontwikkelingen in het huidige dreigingslandschap en wat u kunt doen om uw eindgebruikers hiertegen te beschermen.