Ontdek de belangrijkste technologietrends op het gebied van serverbeveiliging in 2016


Virtualisatie en de cloud hebben de beveiligingsaanpak van servers veranderd. Organisaties moeten beschikken over een beveiligingsoplossing die voldoet aan moderne behoeften, waaronder hybride architecturen.

In dit laatste verslag, getiteld Serverbeveiliging: Alles is anders geworden met virtualisatie en de cloud, heeft IDC de belangrijkste technologietrends op het gebied van serverbeveiliging vastgesteld, evenals vereisten voor het inzetten van uitgebreide en efficiënte serverbeveiliging in datacenter- en cloudomgevingen en in hybride omgevingen.

IDC_Logo2-590x188.png


"Bij de keuze voor een beveiligingsoplossing zijn moderne ondernemingen op zoek naar uitgebreide beveiligingsmogelijkheden die een oplossing vormen voor al hun kritieke problemen," zegt Chris Christiansen, Program Vice President van de afdeling Security Products and Services bij IDC. "Een samenwerking aangaan met een betrouwbare leider op het gebied serverbeveiliging is altijd een goede keuze en Trend Micro leidt al zes achtereenvolgende jaren de markt op het gebied van serverbeveiliging."